Krstarenje Kikladama...

 

Kiklade zauzimaju prostor u centralnom delu Egejskog mora. Smatra se da su Kiklade jedan od najatraktivnijih itinerera za jedrenje u Mediteranu. Blizina Atine, prelepa ostrva, kao i stalni vetar Meltemi koji duva tokom letnjih meseci, privlače jedriličare i avanturiste nautičare iz svih krajeva sveta. Život na brodu sa interesantnim sadržajem proširuje i obogaćuje ustaljene navike da se godišnji odmor provodi u hotelima I apartmanima.

Smatra se da prema prostoru Kiklade gravitira preko 3000 jahti-jedrenjaka koji su u komercijalnoj upotrebi odnosno čarteru.

Kitnos, Siros, Kea, Andros, Tinos, Mikonos, Paros, Naksos, Amorgos, Ios, Santorini, Folegandros, Sifnos, Serifos i mnoga druga manja ostrva predstavljaju veliku atrakciju, izazov i zadovoljstvo. Šarm arhitekture i istorijskih znamenitosti, klima, kristalno čisto more i plaže, tradicionalna mediteranska kuhinja i gostoprimstvo Grka samo su neki od atributa koji preporučuju Kiklade.

 

 

KITNOS

TINOS

MIKONOS

SANTORINI

PAROS

NAKSOS

IOS

SIFNOS

SIROS

POVEŽITE SE:

© 2016  MG Navemar . Design by mashaart

i zadovoljstvo. Šarm arhitekture i istorijskih znamenitosti, klima, kristalno čisto more i plaže, tradicionalna mediteranska kuhinja i gostoprimstvo Grka samo su neki od atributa koji preporučuju Kiklade.