O nama

 

MG Navemar je kompanija osnovana 2003. godine u Srbiji, sa ciljem maksimalnog ispunjenja zahteva klijenata, obezbeđujući im mnoge nezaboravne trenutke odmora u morima Mediterana.

 

Osnivač i vlasnik kompanije, gospodin Radoslav Maletin, ujedno i predsednik Jaht Kluba Neoplanta 1748. iz Novog Sada, je najveći deo svog dvadesetpetogodišnjeg iskustva stekao kao skiper ploveći u Grčkoj. Gospodin Maletin rado izlazi u susret svim zainteresovanim klijentima kojima su neophodna objašnjenja i instrukcije.

 

Ovakav vid odmora, kod nas još uvek donekle nov, postaje sve popularniji.

MG Navemar je tu za sve one koji raspolažu obiljem iskustva, kao i za one koji se tek upoznaju sa svetom jahtinga.

 

Radoslav Maletin

Profesionalni skiper

Iskustvo:

 

 - 20 godina iskustva u jedrenju

 - Odlično upoznat sa jahtama, katamaranima kao i motornim brodovima.

 - Učestvovao u mnogobrojnim regatama.

 - Kao mornar i skiper plovi od 1993. godine kada je postao član Jaht Kluba Neoplanta 1748. iz Novog Sada.

 - Kao skiper do sada je prešao preko 45 000 n.m.

 

 

Aktivnosti:

 

Do današnjeg dana radi kao aktivni, komercijalni skiper, uz odlično poznavanje brodske opreme, kako mehaničke, tako i električne. Iskusan sa svim sistemima jedara. Poseduje veliko iskustvo na svim tipovima brodova i katamarana od 30 do 65 feet-a (Beneteau,Jeaneau, Odyssey, OceanYachts, Lagoon, Moore i drugi).

Većinu iskustva je stekao u Grčkoj, na Egejskom moru, gde se nalaze i Kiklade koje su poznate po ekstremnim uslovima za jedrenje, sa gotovo konstantnim jakim vetrovima.

Odličan kuvar sa iskustvom u pripremanju raznovrsnih jela.

Odličan u održavanju reda na brodu, što ga čini veoma omiljenim i cenjenim među članovima posade.

 

Veoma veliko iskustvo u komunikaciji sa ljudima iz svih krajeva sveta, zahvaljujući klijentima iz Amerike, Kanade, Rusije, Venecuele, Grčke, Italije, Hrvatske, Srbije i drugih zemalja.

Usko sarađuje sa kompanijama iz Grčke, naročito MG Yachts LTD, Istion, HDM Sailing, VENI Yachting Athens, VASTARDIS Yachts Athens i drugima.

 

 

POVEŽITE SE:

© 2016  MG Navemar . Design by mashaart